de koopakte
de leveringsakte
de hypotheek
hypothecaire leningen
overlijdensrisico verzekering
bijzondere bepalingen
speciale actie
Wonen
Erven
Relaties
Estate planning
Ondernemen
Veel geluk en voorspoed in uw nieuwe woning te Wickelhof II

Dat wensen wij u als toekomstig bewoner van het nieuwste woongebied in Mijdrecht toe. Aan de plek zal het niet liggen: Wickelhof II ligt nabij een groene ruimte met weiden, venen en de Kromme Mijdrecht waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. En met uw woning komt het ook wel goed. Met hulp van de aannemer, de installateur, de schilder, de woninginrichter en..... de notaris.

U heeft de notaris nodig voor de vastlegging van de koop van uw grond, uw hypotheek en de verkoop van uw huidige woning. Daar zijn officile documenten voor nodig en die mag alleen de notaris maken. Dat moet natuurlijk volledig en zorgvuldig gebeuren. Daarvoor gaat u naar notariskantoor mr. J.G. Lagendijk. Wij zorgen niet alleen voor een correct document voor een zeer scherpe prijs - waarvoor u een offerte kunt aanvragen - maar bieden daarnaast drie extra voordelen:

1. De kwaliteit van ons product wordt geborgd doordat wij een dubbele controle uitvoeren.

2. Wij geven bijzondere aandacht omdat wij de tijd voor u nemen wanneer wij samen de akte doorspreken. U krijgt een uitgebreide toelichting, u gaat zonder vragen naar huis. En wilt u wat weten over erfrecht, testamenten of andere juridische kwesties? Als wij tch aan tafel zitten, krijgt u gratis advies.

3. Een compleet plaatje. Dat leveren wij omdat wij u vertellen over bijvoorbeeld de fiscale consequenties en bepaalde verzekeringskwesties.U ziet: notariskantoor mr. J.G. Lagendijk biedt mr waar voor uw geld. Zo dragen wij bij aan uw woongenot.

HOME         CONTACT         ROUTEBESCHRIJVING